De Kleine Media

Uitgeverij

In deze webshop vind je de mooiste vazen

december 2020

Ben je op zoek naar mooie vazen voor in je interieur? Dan moet je zeker eens in de webshop van SL Home Decoration kijken. De ‘SL’ staat voor Sweet & Lovely, wat meteen duidelijk maakt wat de stijl van hun collectie is. Je vindt er allemaal items waarmee je gemakkelijk een romantische stijl doorvoert en die je ook nog eens heel goed met elkaar kunt combineren. Ze hebben een groot aanbod mooie vazen in allerlei formaten, die je kunt gebruiken voor bloemen of gewoon als losse decoratie zonder iets er in te zetten. Sommigen zijn namelijk zó mooi dat ze eigenlijk helemaal geen bloemen nodig hebben om ze in te zetten als decoratie. Anderen zijn meer basic en doen het het beste met iets erin. Je kunt dan kiezen voor een bos bloemen, maar ook één enkele grote bloem. De grootste trend op het gebied van vazen op dit moment is ze te vullen met droogbloemen. je ziet ze in vrijwel elke bloemenwinkel en zelfs in interieurwinkels. Het toffe aan vazen met droogbloemen is dat ze nooit verwelken. Ze zijn immers als dood (gedroogd) en dus blijven ze super lang mooi. Het is dus veel voordeliger om droogbloemen in huis te halen dan echte bloemen, want die kun je tenminste laten staan tot je ze zat bent, waar een normale bos bloemen toch maximaal een week mooi is. Vandaar dat steeds meer mensen kiezen voor gezellige hoekjes met droogbloemen in hun interieur. 

De mooiste vazen shop je online

In de webshop van SL Home Decoration kun je een groot assortiment mooie vazen vinden die het goed doen in eigentijdse, een tikkie romantische interieurs. Je ziet duidelijk dat ze inkopen met een bepaalde sfeer in hun achterhoofd, want al hun items zijn heel goed met elkaar te combineren. Als jij niet zo’n held bent in het stylen van mooie ruimtes dan zou je gewoon alles kunnen bestellen wat je mooi vindt, want grote kans dat het mooi met elkaar combineert. Kies een paar toffe vazen, kussens, een mooie klok en wat kandelaars, dan ben je al een heel eind. Als je bestelling eenmaal binnen is kun je thuis met het een en ander gaan schuiven tot je tevreden bent, eventueel aangevuld met items uit andere winkels. Overigens is dat niet per se nodig, want in deze webshop verkopen ze alles wat je maar op het gebied van decoratie nodig hebt, zoals:

  • Bijzettafeltjes
  • Wanddecoratie zoals posters en lijsten
  • Een grote collectie vazen
  • Waxinelichthouders en kandelaars
  • Decoratie-objecten zoals beeldjes
  • Allerlei soorten verlichting

Als jij fan bent van deze zoete en romantische stijl dan moet het niet moeilijk zijn om in deze webshop te slagen voor de decoratie voor je huis.

Welke kleuren combineer je met elkaar?

Het enige waar je rekening mee moet houden als je een stel vazen bij elkaar wilt zetten is de kleurencombinatie. Je kunt beter een kleurenpalet kiezen met enkele kleuren dan het heel bont te maken. Dat ziet er over het algemeen stijlvoller uit. Allemaal bruintinten bij elkaar bijvoorbeeld, of juist allemaal pastels. Deze combineren echter niet zo goed onderling, dus denk goed na over welke kleuren vazen je kiest.