De Kleine Media

Uitgeverij

Ik zoek een ghostwriter voor mijn scriptie!

juli 2020

Je hoort het je vrienden soms zeggen, ik zoek een ghostwriter. Ik zoek een ghostwriter voor mijn scriptie bijvoorbeeld. Ghostwriter voor je scriptie gezocht? Aan het einde van een studie of tijdens een promotietraject moet er een zogenaamde thesis geschreven worden. Een scriptie of proefschrift is een diepgaand artikel over een specifiek probleem binnen een gebied van persoonlijk onderzoek. Het moet alle informatie bevatten over wat er eerder over bekend was, de acties om het op te lossen, een uitleg van de resultaten en waar of hoe toekomstige vooruitgang in het veld kan worden geboekt. Als het proefschrift echter geschreven wordt om te promoveren, kan het vereist zijn om een originele bijdrage te leveren door iets te ontdekken dat voorheen onbekend was. Na al dit werk te hebben gedaan, moet de kandidaat dit vervolgens op een duidelijke en beknopte manier weergeven die de lezer gemakkelijk kan begrijpen en alle aanwijzingen kan volgen om het proces te herhalen. Vele studenten en promovendi maken deze thesis vervolgens niet af, omdat het een arbeidsintensief proces is, wat veel doorzettingsvermogen vereist. Een deel van hen zal op zoekmachines gaan zoeken met de woorden ‘ghostwriter thesis gezocht’ of ‘ik zoek een ghostwriter’. 

Ik zoek een ghostwriter: wat is een ghostwriter precies? 

De zoekterm ‘ghostwriter scriptie gezocht’ of ‘ik zoek een ghostwriter’ levert een behoorlijk aantal zoekresultaten op. Een ghostwriter zorgt ervoor dat het een thesis of proefschrift afgeschreven wordt. Deze service includeert een gedetailleerde en nauwkeurige schrijfstijl, zodat er een betere kans is op een goed cijfer. Er kan vanuit gegaan worden dat de thesis informatief en professioneel gepresenteerd wordt. Dit is de reden dat er een ghostwriter voor een thesis gezocht kan worden. Uitgangspunten van een ghostwriter zijn:

  • Schrijf om te verhelderen, niet om te verwarren.
  • Gebruik de eenvoudigste taal die bij het doel past.
  • Schrijf duidelijk en beknopt, gebruik de juiste grammatica en spelling.
  • Organiseer en druk gedachten duidelijk en beknopt uit.
  • Elimineer irrelevante informatie, hoe interessant het ook is, en hoe hard je ook hebt gewerkt om het uit te zoeken.

De ghostwriter geeft alle hulp die nodig is om een uitstekende thesis te presenteren, die de resultaten oplevert waar zo hard voor gewerkt is. Zijn er meer redenen dat een ghostwriter voor een thesis gezocht wordt?

Ik zoek een ghostwriter: Waarom wordt een ghostwriter voor een sciptie gezocht?

Bij het inhuren van een ghostwriter bij Stijlfiguurtekstbureau zijn de beloofde garanties aantrekkelijk. Wanneer er een ghostwriter voor een thesis gezocht wordt, moet deze allereerst aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Heeft een hogere graad in het onderwerp dat relevant is voor de thesis of het proefschrift;
  • Is zeer ervaren in alle vormen van het schrijven van academische papers;
  • Spreekt en schrijft in het Engels op het hoogste niveau;
  • Heeft een volledig begrip van alle academische schrijfregels, inclusief verwijzingen en citaten.

Dit garandeert allereerst de kwaliteit en professionaliteit van de ghostwriter. Er worden daarnaast een aantal andere zaken gegarandeerd, namelijk: een 100% origineel document, een gepersonaliseerde aanpak, een geheimhoudingsplicht en tevredenheid. Als de klant niet volledig tevreden is, kan hij of zij vaak het geld terugkrijgen. Het mooiste is dat de thesis op tijd geleverd wordt, ook als deze met spoed is besteld. Als een student of promovendus vastloopt bij zijn of haar thesis of proefschrift , jouw vriend of vriendin zegt ‘ik zoek een ghostwriter’; al het intypen van ‘ghostwriter thesis gezocht’ niet onbeloond blijven. Ik zoek een ghostwriter zal dan verleden tijd zijn. Of wellicht voor een volgende keer!