De Kleine Media

Uitgeverij

Ik Hou van Holland Dinerspel in Amsterdam

april 2019

Op zoek naar een leuk en Hollands amsterdamtour in Amsterdam? Ga dan voor het razend populaire Ik Hou van Holland dinerspel, erg leuk voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Inclusief drie gangen diner! 

Hollands entertainment

Specialtours.nl biedt met het Ik Hou van Holland dinerspel een uitdagende activiteit aan in combinatie met een drie gangen diner. Uitermate geschikt als gezellig groepsuitje waarbij de echte quizbeesten los kunnen gaan. Deze quiz bestaat uit typisch Hollands entertainment net zoals op tv. Tussen de quizrondes door worden verschillende gangen geserveerd, want goed eten is belangrijk!

Een quiz boordevol vragen

Net zoals het televisieformat is het Ik Hou van Holland dinerspel erg uitdagend. Onderdelen zoals algemene kennis, muziek, uitbeelden en het Holland rad komen allemaal aan bod, hilariteit dus gegarandeerd. Wij als specialtours.nl hebben natuurlijk een enthousiaste quizmaster geregeld die de leiding bij de dinerquiz op zich neemt. Deze quizmaster zorgt ervoor dat het hele spel in goede banen verloopt en dat valsspelen uitgesloten is. Uiteindelijk gaat één team er met de winst vandoor en daar hoort natuurlijk een verdiende prijs bij!

Ik Hou van Holland Dinerspel inclusief eten

Het Ik Hou van Holland dinerspel wordt gehouden in een typisch Amsterdams restaurant. Om nou midden in het restaurant dit spel te spelen is natuurlijk niet handig dus speciaal voor jullie groep is er een privéruimte gereserveerd. Zo kunnen de fanatiekelingen onder jullie naar hartenlust meespelen en wordt iedereen voorzien van genoeg eten en drankjes. Een echte bourgondische avond dus. 

De avond bestaat uit een drie gangen diner waarbij iedereen de keuze heeft uit vlees, vis of vegetarisch. Heeft u speciale dieetwensen? Daar houden wij natuurlijk rekening mee. Iedereen kan dus genieten van een lekker diner tijden het Ik Hou van Holland dinerspel.  Zo ontstaat er een leuke afwisseling tussen spelletjes spelen en dineren. 

Wat kun je verwachten?

Bij deze gezellige avond kom je achter verrassende wetenswaardigheden en verschillende feitjes over Holland. Test je kennis over ons koude kikkerlandje en kom er bijvoorbeeld achter wat het kleinste dorp van Nederland is. Of om welke bouwwerken Nederlanders bekend staan. 

De quiz bestaat uit verschillende spelrondes, waarbij verschillende kwaliteiten worden getest. Denk hierbij aan kennis, muzikaliteit, behendigheid maar ook een potje goed gokken kan handig zijn. Welk team mag zich na de quiz de grote winnaar noemen van het Ik Hou van Holland dinerspel? Bij de avond zit inbegrepen:

  • Professionele Specialtours spelbegeleiding
  • drie gangen diner (keuze uit vlees, vis of vegetarisch)
  • Ik hou van Holland decoratie (inclusief een Ik Hou van Holland kroontje)
  • Privéruimte en locatiehuur
  • Een felbegeerde prijs voor de winnaars
  • Ik Hou van Holland quizrondes

Gezellig avondje uit

klinkt dit Ik Hou van Holland dinerspel als muziek in de oren? Overweeg dan gauw om deze dinerquiz te boeken bij specialtours.nl Gegarandeerd een avond vol plezier en de perfecte manier voor een potje teambuilding. Te boeken voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiefeest maar ook als je een gezellige avond met vrienden en vriendinnen wil. Zorg als feestcommissie voor een onvergetelijke avond waar nog jaren over doorgepraat wordt. De duur van het spel is ongeveer drie uur en kan vanaf 10 personen geboekt worden. Keuze uit verschillende dagen en tijdstippen.