Uitgeverij

Horloge

Horloge

Is het weer voor u tijd om een nieuw horloge aan te schaffen, maar wilt u hiervoor niet de deur uit? Gelukkig heeft BensonTrade een website waarop zij diverse horloges aanbieden van verschillende kwalitatieve merken. Al sinds 2005 zijn zij actief in het leveren van horloges met de beste service. Op de website besontrade.nl staat hun collectie gepresenteerd. Geheel op uw gemak kunt u de horloges bekijken die zij daar aanbieden. Hier zult u de beste kwaliteit vinden en daar zal de prijs ook naar zijn. Dat neemt niet weg dat u voor een acceptabele prijs een kwaliteitsproduct kunt aanschaffen. Tegenwoordig worden er allerlei verschillende modellen gemaakt in diverse stijlen van uiteenlopende materialen. BensonTrade biedt niet alleen een webshop, maar hier kunt u ook informatie lezen over de materialen en categorieën. Aan de hand van deze informatie kunt u bepalen welk type materiaal en stijl past bij uw eigen behoeften. Zoekt u een horloge die u ook tijdens buitenactiviteiten gaat dragen, of een model waarmee u gezien mag worden op een feest. Zo zal een sportief horloge minder goed passen bij een pak of avondjurk. Een chique horloge met veel zilver en glimmende steentjes is onpraktisch als u bijvoorbeeld gaat zeilen. Bedenk daarom goed wanneer u uw polshorloge gaat gebruiken voor u een bestelling plaatst.

Een horloge om mee te stralen

Binnen het assortiment van BensonTrade is het zeker mogelijk een mooi horloge uit te kiezen om uw eigen collectie mee aan te vullen. Heeft u behoefte aan een ander soort stijl of materiaal? Zoek dan goed door middel van de filter op de webshop. Aan de hand daarvan kunt u de collectie selecteren naar uw eigen wensen. Zo zijn de modellen ingedeeld in onder meer de volgende categorieën:

 • Automatische horloges
 • Design horloges
 • Duikhorloges
 • Mechanische horloges
 • Pilotenhorloges
 • Zwitserse horloges

Bij mechanische horloges zit een handopwinder geplaatst aan de zijkant van de kast. Het is een erg eenvoudig model die verkrijgbaar is in diverse materialen. Zo hebben zij horloges van het merk Laco met een edelstalen band en waarbij het klokwerk wordt beschermd door saffierglas. Andere modellen van Laco zijn verkrijgbaar met een lederen band, waarbij de kast is omringd met edelstaal PVD en tevens voorzien van saffierglas. Voor luchtvaartliefhebbers zijn de pilotenhorloges een aanwinst. Het design en de functies komen overeen met de kenmerken uit de luchtvaart waarbij de details goed te zien moesten zijn voor de piloten. Dit maakt dat de modellen wat groter zijn en de wijzerplaat goed opvalt op het horloge. Een horloge in dit model is prima te dragen bij casual gelegenheden, maar staat ook stijlvol in combinatie met een mooi pak dat naar het werk gedragen wordt.

De beste merken online

Zowel herenhorloges als dameshorloges zijn volop vertegenwoordigd in de collectie van BensonTrade. Allemaal verkrijgbaar in diverse stijlen en materialen. Heren en dames hebben de keus uit de volgende gerenommeerde horlogemerken:

 • Tag Heuer
 • Breitling
 • Laco
 • Van Speyk
 • Escada
 • Junkers
 • Kienzle

Allemaal indrukwekkende namen die bekend staan om hun kwalitatieve producten. Met een horloge van een van deze merken gaat u zeker weten indruk maken en zult u uw outfit extra stijl geven. Mocht u een mooi horloge hebben gevonden op bensontrade.nl, dan heeft u deze binnen een paar eenvoudige stappen besteld. Het duurt enkele werkdagen voordat u het artikel thuis heeft ontvangen. Het aantal werkdagen verschilt per product en is erg afhankelijk van de beschikbaarheid. BensonTrade streeft er naar u zo snel mogelijk te voorzien van deze prachtige accessoire. Juist zij begrijpen dat u niet te lang wilt wachten en zo snel mogelijk uw nieuwe aanwinst aan uw pols wilt dragen.