Uitgeverij

Hang de AED wandkasten in het zicht

Hang de AED wandkasten in het zicht

Onze mooie AED wandkasten zijn geschikt om zowel binnen als buiten op te hangen. Op dit moment hebt u de keuze uit twee verschillende varianten, beiden in het groen en daardoor zeer opvallend. Voorzien van belangrijke stickers kunt u ze na ontvangst direct aan de muur bevestigen. Gebruikt u trouwens liever een wandbeugel waar u de tas in of op kunt zetten? Ook dan zult u bij aed-webshop.nl slagen want we zijn van alle markten thuis op het gebied van deze automatische defibrillator en de accessoires die daarbij gepaard gaan. Niet alleen zijn de meeste bedrijven verplicht om hun leidinggevend personeel op bhv-cursus te sturen, ook zult u flink moeten investeren in divers apparatuur. Van allerlei soorten brandblussers, rookmelders, blusdekens, haspels en EHBO-trommels tot aan deze automatische elektronische defibrillator. U wilt natuurlijk deze AED in zicht hangen dus u koopt er wellicht een voor iedere verdieping van uw kantorencomplex. Gaat het om de industrie en wilt u in uw fabriek en magazijn alles veiliger maken? Dan zijn deze AED wandkasten de ideale oplossing want ondanks al het rondvliegende stof en andere restproducten zal de AED op dat ene belangrijke moment niet falen. Deze AED wandkasten zijn dan ook zeker niet voor de sier opgenomen in onze selectie. Juist op plekken waar u anders moeilijk de AED kunt vinden komen deze AED wandkasten wellicht als geroepen.

U kunt de AED wandkasten binnen en buiten gebruiken

Er zijn AED wandkasten met pincodes. Maar die hebben we op dit moment niet in ons assortiment. We vinden het bijvoorbeeld niet heel erg logisch dat een passant er niet bij kan als iemand anders op straat een hartaanval krijgt. Toch zien we het vaak op treinstations en op luchthavens. Dat is niet zo vreemd, want er is helaas altijd wel weer iemand die het zal stelen. Dat betekent wel dat er altijd iemand aanwezig moet zijn in de buurt van dit apparaat, zeker tijdens drukke periodes. Voor u als bedrijf is het al snel een ander verhaal, u hebt dan niet dergelijke AED wandkasten nodig. Natuurlijk, u wilt dat deze AED wandkasten stevig kunnen worden afgesloten zodat het apparaat zelf niet aangetast kan worden door welke invloed van buitenaf dan ook.

Weet u al welke kast u nodig hebt? Log dan in op uw profiel of maak een eenmalige bestelling door uw bedrijfs- en contactgegevens in te vullen. Vervolgens betaalt u door het bedrag over te maken met behulp van een online betaalsysteem. We hoeven u ongetwijfeld niet uit te leggen hoe iDEAL en PayPal werken. We zetten vervolgens alles op alles om binnen enkele werkdagen al uw bestelde producten te leveren. Het is een goed idee om dus ook even bij de overige accessoires te kijken. Wellicht dat een tas of een extra elektrode ook geen overbodige luxe is!

Dankzij het opvallende groen ziet u ze niet over het hoofd

Koop er dus een aantal AED wandkasten bij zodat u dit apparaat veilig kunt opslaan. In geval van nood hoeft u niet bang te zijn dat u het niet kunt vinden of dat het niet meer werkt want deze kasten zijn er speciaal voor ontworpen. Hebt u nog enige vragen? Klim dan in de pen en schrijf een e-mail of laat een berichtje achter op de website. Volg ons tevens via de sociale media om geen aanbieding meer te missen en geef ons nadien een rating. Dat kunnen we altijd zeer waarderen!