Uitgeverij

Gegraveerde wijnglazen

Gegraveerde wijnglazen

Wat voor soort glazen gebruik jij in jouw horecagelegenheid? Maak jij al gebruik van gegraveerde wijnglazen? Zo nee, dan is het zeker aan te raden om dit wel te gaan doen! Er zitten namelijk twee grote voordelen aan het gebruik hiervan. De eerste is een verbetering in uitstraling, de tweede is een mogelijkheid tot besparen van kosten of beter gezegd, meer winst halen uit de drankenkaart. Eerst het eerste punt, gegraveerde wijnglazen zien er gewoon heel erg mooi uit. Je kunt bijvoorbeeld je bedrijfsnaam of je logo op het glas laten maken en dat geeft een heel persoonlijke tint aan je servies. Het is meteen duidelijk dat dit glaswerk bij jouw onderneming hoort en niet bij die van een ander. Het straalt luxe en klasse uit en een dergelijke uitstraling is natuurlijk altijd nastrevenswaardig. Bekijk snel de website https://www.wijnwinst.nl/.

Meer winst door gegraveerde wijnglazen

De andere reden die we noemden voor het gebruik van gegraveerde wijnglazen, is dat deze ervoor kunnen zorgen dat jij meer winst weet te behalen uit jouw wijnkaart. Hoe zit dit nu precies? Voor jouw medewerkers is het altijd erg lastig om te bepalen hoe vol zij een wijnglas precies moeten schenken. Natuurlijk krijgen zij hierin uitleg en training, maar op het moment dat er een gezelschap aan tafel zit en zij hen drankjes moeten brengen, wil dit nog wel eens verkeerd gaan. Het glas zal dan al snel te vol worden. Doen zij er immers iets te weinig in, dan zullen zij kritiek kunnen verwachten van de gasten en dit willen zij uiteraard voorkomen. Met gegraveerde wijnglazen staat jouw personeel niet voor het dilemma hoeveel er nu in de glazen moet, zij hoeven dit dan niet meer met het blote oog in te schatten. De plaats van jouw logo of bedrijfsnaam geeft namelijk aan hoe veel er in moet komen, het fungeert als een schenkmaat. Hierdoor zul je merken dat je met gegraveerde wijnglazen meer glazen uit een fles kunt halen. De inkoopsprijs blijft dus hetzelfde, maar jouw omzet per wijnfles zal zeker omhoog gaan. Bovendien heeft dit als pluspunt dat het jouw personeel zekerheid geeft, zij weten zeker dat ze de juiste hoeveelheden inschenken. Het gebruik van gegraveerde wijnglazen heeft dus als voordelen dat:

  • je een luxe uitstraling bereikt met je glaswerk
  • je personeel zekerheid heeft over hoeveel er in ieder glas moet komen
  • je meer glazen uit een fles haalt en dus meer verdient per wijnfles

Bestel ze bij Wijnwinst

Lijkt jou het gebruik van gegraveerde wijnglazen ook ideaal voor jouw horecagelegenheid en zou jij deze ook willen kopen? Dan zit je hiervoor bij Wijnwinst helemaal goed. Bij hen kun je kiezen uit diverse merken glaswerk, waardoor er altijd wel een servies bij hen te vinden is dat aan jouw wensen voldoet. Nadat je een servies uitgekozen hebt, kun jij jouw logo of bedrijfsnaam aan hen doorgeven. Ook kun je zelf bepalen op welke hoogte de schenkmaat moet komen. Horecaondernemers kiezen meestal voor een schenkmaat van 125 cc, waarmee je zes keer kunt schenken uit een fles. Heb je dit allemaal bepaald, dan zal Wijnwinst voor jou aan de slag gaan om jouw gegraveerde wijnglazen te maken. Doordat zij hierbij gebruik maken van de nieuwste technieken en doordat je bij hen kunt kiezen voor laseren of bedrukken, zijn er heel veel mogelijkheden voor de manier waarop het logo of de naam er uit komt te zien. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is of wil je graag weten hoe hoog de kosten voor de gegraveerde wijnglazen zouden zijn? Neem dan een kijkje op hun site of neem gewoon eens contact met hen op, zij vertellen jou graag meer over de mogelijkheden die zij jou kunnen bieden!