De Kleine Media

Uitgeverij

Gebruikte grootvkstelling kopen?

november 2019

Heeft u een magazijn waar u veel producten opslaat? En zijn deze producten groot en zwaar van volume? Als uw producten te zwaar en te groot zijn voor een legborgstelling, kunt u het beste een grootvakstellig aanschaffen. Op deze stellingen kunt u al uw producten overzichtelijk en ordelijk opslaan, zodat uw werkplaats of magazijn goed opgeruimd blijft. Je kunt deze stellingen nieuw kopen, of ervoor kiezen om een tweedehands stelling te kopen. Een nieuwe of gebruikte grootvakstelling kun je bij L.P. Petersen bestellen. Al twintig jaar verkoopt L.P. Petersen verkoopt dit soort stellingen. Dat doen zij met zorg en beleid, zodat je ook de grootste producten op een veilige en juiste manier kan opslaan.

Stellingen voor magazijn en werkplaats

Magazijnstellingen zoals een gebruikte grootvakstelling zijn stellingen die speciaal zijn gemaakt om producten handig in op te slaan. Deze stellingen zijn handig en praktisch in gebruik. Ze maken de werkplaats opgeruimd, zodat er effici├źnt gewerkt kan worden. Het bouwen van deze stellingen is gemakkelijk, omdat de onderdelen makkelijk in elkaar kunnen worden gezet. De stellingen kunnen ook weer uit elkaar gehaald worden, zodat ze bijvoorbeeld vervoerd of opgeslagen kunnen worden. Het is daarom ook mogelijk om gebruikte stellingen te kopen. Deze zijn vaak van een goede kwaliteit en gaan nog lang mee. L.P. Petersen verkoopt verschillende soorten gebruikte en nieuwe stellingen. Gebruikte stellingen die L.P. Petersen verkoopt zijn:

  • Gebruikte magazijnstelling
  • Gebruikte legbordstelling
  • Gebruikte grootvakstelling
  • Gebruikte archiefstelling
  • Gebruikte draagarmstelling
  • Gebruikte door- en inrijstellingen

Het bedrijf biedt daarnaast ook allerlei nieuwe stellingen aan. Met twintig jaar ervaring weten zij alles van de beste stellingen. Daarnaast hebben ze goede monteurs in huis, die precies weten hoe de stellingen veilig geïnstalleerd kunnen worden. Voordeel van bestellen bij L.P. Petersen is dan ook dat zij de transport en de montage op zich nemen. Hier een gebruikte grootvakstelling kopen biedt dus vele voordelen vergeleken met het kopen van een dergelijke stelling via een andere weg.

Gebruikte grootvakstelling bij L.P. Petersen

De gebruikte grootvakstelling biedt als voordeel dat het zeer veilig in gebruik is. Het stapelen van zware producten op elkaar kan zeer gevaarlijk zijn. Als je niet wil dat jij of je werknemers een risico loopt, dan kun je het beste een grootvakstelling gebruiken. Als je kiest voor een gebruikte grootvakstelling, moet je wel zorgen dat het een stelling is die nog steeds van goede kwaliteit is. Je wilt niet dat de stelling die je koopt va mindere kwaliteit is. Dit kan namelijk ervoor zorgen dat de veiligheid van jou of je werknemers in het geding komt. Of je haalt je onnodige vervangingskosten op de hals. Bij L.P. Petersen worden alleen gebruikte stellingen verkocht die nog van even goede kwaliteit zijn als nieuwe stellingen. Daardoor merk je bijna geen verschil. De stellingen worden voordat zij te koop worden aangeboden nog gecheckt door vaklieden op kwaliteit en veiligheid. Pas als dat in orde is, worden ze verkocht.

Het enige verschil dat je wel merkt? de prijs! Een gebruikte grootvakstelling kan tot zo/n 30 % goedkoper zijn dan een nieuwe. Wil je precies weten wat een grootvakstelling in jouw magazijn of werkruimte kost? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgaaf aan op lppetersen.nl.