Uitgeverij

Ga uw loonadministratie uitbesteden bij Actium!

Ga uw loonadministratie uitbesteden bij Actium!

Hebt u er weleens over nagedacht hoeveel u dagelijks kwijt bent met de administratie? Hebt u berekend hoeveel uren er in een week verspild worden aan het invullen van spreadsheets? Bent u het overwerken meer dan zat en hebt u genoeg vermogen om dit werk aan een bedrijf uit te besteden? Dan kunt u beginnen met de loonadministratie. Uitbesteden van dit onderdeel kan aan een gerenommeerd administratiebureau actium.nl. Wij verwerken voor vele bedrijven dagelijks deze boekhouding zodat deze bedrijven erg veel tijd overhouden voor totaal andere zaken. Zaken waar ze voorheen niet of nauwelijks aan toekwamen. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u uw loonadministratie uitbesteden? Kijk dan op onze website en neem vervolgens even contact met ons op. Het loonadministratie uitbesteden zal zeker op de lange termijn lonen. Ook als het u namelijk niet voor de wind gaat waardoor u het salaris van uw medewerkers niet op tijd uitbetaald, kan het geen kwaad om toch aan loonadministratie uitbesteden te denken. Dan weet u in ieder geval zeker dat u het moraal van uw werknemers hoog houdt. Het is immers hun goed recht om op hun strepen te staan als er qua verwerking en uitbetaling fouten worden gemaakt. Dit kan door een slechte boekhouding zijn gebeurd, door nalatigheid van uw eigen administratief personeel of door vermoeidheid van uw kant. Wij kunnen in ieder geval een groot deel van dit werk uit handen nemen en dat betekent dat u niet langer hoeft over te werken!

Dankzij het loonadministratie uitbesteden hebt u tijd voor andere zaken

Stel dat u de loonadministratie uitbesteden wilt, dan zoekt u natuurlijk naar een kantoor dat hier dagelijks mee te maken heeft. Als u met ons in zee gaat dan krijgt u te maken met een vast aanspreekpunt waarop u kunt bouwen. En naast het loonadministratie uitbesteden mag u ook allerlei andere boekhoudkundige vragen met hem doorlopen. We kunnen u namelijk op diverse administratieve fronten helpen. Als u bijvoorbeeld problemen hebt met het maken van de jaarlijkse begroting, de jaarafrekening of het invullen van een bepaalde aanvraag voor vergunningen dan helpen we u daar graag even mee. Ook diverse belastingtechnische zaken zijn voor ons een eitje en zodoende bieden we diverse bedrijven hulp bij het aanvragen van toeslagen of het invullen van de belastingaangifte. U wilt immers niet dat hier foutjes insluipen. Het kan een ramp zijn als u onterecht een dikke aanslag krijgt van de Belastingdienst. Als u de loonadministratie uitbesteden gaat aan Actium dan zorgen wij ervoor dat:

  • De gewerkte uren inclusief overuren worden uitbetaald,
  • Dat ziekteverzuim en verlofdagen wordt bijgehouden,
  • En dat de werknemers in een beveiligde omgeving hun gegevens in kunnen zien en kunnen wijzigen.

Wilt u vandaag nog uw loonadministratie uitbesteden? Neem dan eens contact op met dit administratiekantoor. Op de website vindt u onze contactgegevens zoals ons telefoonnummer en mailadres.

Bespaar tijd en geld en investeer in de toekomst

Via Facebook, Twitter en Google+ kunt u Actium actief volgen. Erg leuk als u bijvoorbeeld de wetgeving wilt volgen en als u eens een kijkje bij ons achter de schermen wilt nemen. Dankzij het loonadministratie uitbesteden houdt u eindelijk eens wat tijd over om u zich onder uw collega’s te begeven. Het is prettig dat de baas ook op de werkvloer aanwezig is. Dat geeft een goed gevoel en zal het moraal doen opleven. Ook kunt u met zakenrelaties aan tafel zitten en uw bedrijf weer winstgevend maken. Wellicht kunt u eindelijk investeren in een uitbreiding of kunt u bepaalde producten innoveren dankzij het geld dat u nu overhoudt!