De Kleine Media

Uitgeverij

ESTA aanvragen kind is verplicht!

juli 2019

ESTA aanvragen kind is verplicht!Gaan jullie binnenkort op vakantie of reis naar Amerika? Dan is het belangrijk dat je een ESTA aanvraagt voor iedereen die meegaat. ESTA staat voor Electronic System for Travel Authorization. Het is een reisdocument dat je verplicht dient te bezitten als je naar het continent Amerika reist. Aangezien kinderen die buiten Europa reizen in het bezit dienen te zijn van een eigen paspoort, dienen zij ook een eigen ESTA aan te vragen. Het aanvragen kan eenvoudig online voor het hele gezin in eenmaal. Wil je graag meer informatie of gelijk aan de slag met de ESTA aanvragen voor jouw kind en de rest van de reisgenoten? Dan kun je terecht op onze website!

ESTA aanvragen kind

Het is goed om te weten dat je voor vertrek voor iedereen die mee gaat op reis naar Amerika een ESTA aangevraagd dient te hebben gedaan. Het is een tijdelijk reisdocument, waarmee je maximaal 90 dagen mag verblijven in Amerika. Het is ook verplicht om een ESTA aan te vragen als je enkel een tussenlanding maakt in Amerika. Zonder ESTA dus geen toegang. Wanneer je met je kind of kinderen reist, dienen zijn elk een eigen ESTA aangevraagd te hebben. Dit gaat namelijk op basis van paspoortnummer. Een aanvraag kan wel in eenmaal worden ingediend, zodat het je flink tijd scheelt. Je mag het uiteraard voor je kinderen aanvragen, dat heeft geen invloed op de goedkeuring ervan.

Procedure ESTA aanvragen

Wat geweldig dat jullie binnenkort op reis gaan naar Amerika! Wij adviseren je om goed voorbereid te vertrekken. Het aanvragen van een ESTA is hierbij zeker een cruciaal onderdeel. Zoals gezegd, geen goedgekeurde ESTA betekent geen toegang tot Amerika. Het aanvragen gaat eenvoudig online en volledig in het Nederlands. Het formulier spreekt voor zich en je hebt van alle reisgenoten het paspoort nodig. Zodra je de gegevens hebt ingevuld, kun je gelijk betrouwbaar de betaling voldoen via iDeal, Creditcard of MisterCash. Kinderen hebben dus een eigen paspoort nodig en een eigen ESTA. Vrijwel binnen een aantal uur ontvangt je een reactie op de aanvraag per gezinslid. Het is echter verstandig om ruim van te voren de aanvraag in te dienen. Mocht je toch nog documenten moeten aanvragen, dan is er nog voldoende tijd om dit te regelen. Is er een spoedgeval en dien je direct te vertrekken? Dan kun je ook een spoedaanvraag ESTA indienen. Jouw aanvraag wordt dan al binnen 15 minuten behandeld.

ESTA aanvragen kind bij Etsa-aanvragen.com:

 • Aanvragen voor alle medereizigers in een keer mogelijk
 • Eenvoudig online ESTA aanvragen voor kind(eren)
 • Eigen paspoort is noodzakelijk
 • ESTA aanvragen via de officiĆ«le website
 • Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk
 • Goed voorbereid op reis naar Amerika
 • Let op de geldigheid van het paspoort
 • Maximaal 90 dagen in Amerika verblijven
 • Ook verplicht bij enkel tussenlanding in Amerika
 • Ruim voor vertrek aanvragen om eventuele problemen op te lossen
 • Spoedaanvragen binnen 15 minuten behandeld
 • Veelal binnen enkele uren de goedkeuring of weigering ontvangen

Wil je graag meer informatie over het aanvragen van een ESTA voor jouw kind of eenvoudig online een ESTA voor het hele gezin aanvragen? Bezoek dan onze website en bestel ze eenvoudig via de officiƫle ESTA website: esta-aanvragen! Op onze website vind je tevens meer informatie over deze aanvraag.