Uitgeverij

Een prachtige limousine als vervoer

Een prachtige limousine als vervoer

Heb je binnenkort een speciale gebeurtenis en wil je de hele avond (of ochtend, of middag) in stijl rond gereden worden? Kies van voor het huren van een limousine bij Vallei Limousines. Bij dit bedrijf hebben ze een groot wagenpark met allerlei verschillende soorten limousines voor jou in de aanbieding. Deze kun je huren voor een bepaalde periode en dat voor een zeer scherpe prijs.

  • Borrel
  • Personeelsfeest
  • Bruiloft

Er zijn natuurlijk talloze gebeurtenissen en evenementen te bedenken waar jij graag in stijl naar toegaat. Je wilt natuurlijk op de juiste manier aankomen bij je eigen bruiloft, maar het huren van een limousine kan ook een personeelsfeest of zelfs een borrel al veel specialer maken en het is dan ook niet zo gek dat er steeds meer mensen zijn die hiervoor kiezen. Het is namelijk helemaal niet zo duur om voor een avondje een limousine te huren. Zeker niet als je bedenkt wat je er allemaal bij krijgt. Zo staat er altijd een (gratis) fles champagne op je te wachten. Je kunt de limousine delen met 8 personen, dus daar kun je de kosten ook nog eens onder verdelen. Je krijgt natuurlijk een privéchauffeur die je de hele avond zal begeleiden. Waar je ook heen wilt, hij zal je erheen brengen. De wagens mogen er aan de buitenkant dan allemaal verschillend uitzien, aan de binnenkant hebben ze allemaal een prachtig interieur met een bar, een sfeervolle verlichte sterrenhemel en natuurlijk is het luxe en schoon.

Feesten in de limousine

Aankomen op een feest in een limousine is meestal iets wat alleen de grote sterren en bekende personen doen, maar ook voor jou is dit zeker mogelijk. De minimale huurprijs van het huren van een limousine is € 195,-. Huur je het voor een flink aantal uur? Dan betaal je voor het eerste uur € 125,-, daarna wordt het € 90,- per uur. Alleen als je dus voor minder dan een uur huurt betaal je dus standaard de € 195,-. Je kunt hier dus maar beter boven gaan zitten! Want je wilt natuurlijk wel alles eruit halen wat erin zit. Er zijn daarnaast ook tal van extra mogelijkheden waar je voor kunt kiezen. Afhankelijk van de situatie kun je aan het bedrijf Vallei Limousines vragen wat ze allemaal nog meer voor je kunnen regelen. Met de limousine komt dus standaard een gratis fles champagne, maar misschien wil jij ook wel graag wat andere drankjes. Er zijn allerlei opties waarin ze bij de Vallei Limousines je graag voorzien. Het is dus zeker de moeite waard om hier eens over te informeren.

Vraag een offerte aan

Bij de Vallei Limousines snappen ze natuurlijk dat je niet zomaar de eerste de beste limousine wilt gaan huren. Ze laten je dan ook graag zien wat ze allemaal in de aanbieding hebben voor je en wat de precieze prijzen daarvan zijn. Je kunt daarvoor een offerte aanvragen op de website van Vallei Limousines. Je kunt dan precies zien wat de kosten zullen zijn van de dingen die jij graag wilt. Simpel een limousine huren daarvan heb je de prijzen hierboven al gezien, maar als je ook nog extra’s wilt, dan zal een offerte je daar meer duidelijkheid over geven. Vervolgens kun je dan natuurlijk heel erg eenvoudig een limousine huren via de website van Vallei Limousines. Als je dit liever over de telefoon doet, dan behoort ook dat tot de mogelijkheden. Wil je hier graag meer over weten? Stuur dan een email of pak de telefoon op. De medewerkers vertellen je uiteraard meer dan.