De Kleine Media

Uitgeverij

Een originele feestlocatie voor élk feest

augustus 2018

Het hebben van een tweeling heeft voordelen en nadelen. Het is makkelijker om groter in te kopen waardoor de prijs wat lager wordt. Het is ook gemakkelijk dat de twee elkaars ritme overnemen. Maar twee kinderen tegelijkertijd heeft ook nadelen. Altijd een dubbele kinderwagen, twee kinderen tegelijkertijd voeden en nu zitten ze ook nog eens in dezelfde klas op school. We wilden het toch een beetje extra vieren dat de tweeling tien jaar oud werd, maar dat bleek nog niet zo makkelijk als we gehoopt hadden. Er komt veel kijken bij het organiseren van een feest. Maar het wordt nog veel meer wanneer het een tweeling is, er een grote familie op het feest wil komen en alle klasgenootjes ook nog eens uitgenodigd moeten worden. We waren op zoek naar een originele feestlocatie, maar de meeste adressen gaven direct te kennen dat het lastig zou worden, al dan niet onmogelijk, om de originele feestlocatie in te richten voor meer dan 100 mensen met ontzettend veel kinderen erbij. Vlak voordat we de moed verloren, kwamen we in contact met een vriendin van mijn man. Zij was onlangs getrouwd en wist dé originele feestlocatie voor ons: de Paardenburgh (paardenburgh.nl). Zij had daar haar bruiloft gehouden en dat was meer dan goed bevallen. Volgens haar was de originele feestlocatie helemaal geschikt.

De originele feestlocatie met de juiste mensen

Huiverend namen we contact op. We hadden de originele feestlocatie gezien en vroegen ons sterk af of deze mensen het zo aan konden kleden dat het een geschikte locatie zou worden voor ons feest. Meer dan dertig kinderen rond de 10 jaar is meestal geen aantrekkelijk idee immers. Maar de mensen van Paardenburgh deden hier niet moeilijk over en kwamen direct met zoveel voorstellen dat we besloten een afspraak te maken. De originele feestlocatie ligt midden in de natuur en heeft genoeg ruimte binnen en buiten om er echt een groot feest van te maken. De opties die we voorgelegd kregen waren uiteenlopend. Spelletjes buiten, spelletjes binnen, een voetbaltoernooi en een springkussen werden de uiteindelijke opties die we kozen voor ons feest. Daarna hebben we gezamenlijk alle opties rond de catering doorgenomen, om vervolgens een menu samen te stellen waar alle mensen genoeg te eten en te drinken zouden hebben. De dag werd onvergetelijk. De tweeling heeft enorm genoten van het feest, alle kinderen hebben druk gespeeld en de originele feestlocatie zal veel mensen bij blijven. Volgens mij hebben meerdere van onze vrienden nu al een reservering gedaan voor de feesten die zij in de toekomst willen houden!

Maak er een echt feest van

In het verleden hebben we nooit zoveel aandacht besteed aan de locatie waar we onze feestjes gehouden hebben. We hadden altijd het idee dat de gasten en het eten samen het grootste gedeelte van de sfeer bepaalden. We hadden het mis. Echt compleet mis. Door te kiezen voor een originele feestlocatie wordt het namelijk direct een stuk leuker. De mensen vermaken zich makkelijker, er zijn veel gespreksonderwerpen en dankzij het feit dat alles goed geregeld was, heb je zelf veel minder te doen. Dat is praktisch, want in feite kun je op deze manier wel gewoon gast op je eigen feest zijn. We zijn van plan om de volgende feesten die we houden ook op exclusieve locaties te doen. Of misschien wel weer bij de originele feestlocatie waar we de verjaardag van de tweeling gevierd hebben, want we zijn bijzonder tevreden over de mensen, alles wat aangeboden wordt en uiteraard ook de locatie die alles had wat we zochten.