Uitgeverij

Een iPad 2 reparatie? Nu ook bij u in de buurt!

Een iPad 2 reparatie? Nu ook bij u in de buurt!

Bij zogefixt.nl hanteren we een unieke bedrijfsvoering. Het is namelijk mogelijk om uw smartphone maar ook uw tablet zoals de iPad 2 ter reparatie aan te bieden. Maar dat betekent niet dat u de iPad 2 reparatie bij ons in een winkel of servicecenter hoeft laten uit te voeren. Ook is het niet nodig om het toestel naar Zo Gefixt op te sturen hoewel dit wel tot de mogelijkheden behoort. U kunt namelijk de iPad 2 reparatie bij u thuis laten uitvoeren! Wij garanderen daarbij een landelijke dekking. En dat betekent dat u nu contact met ons kunt opnemen. Dat doet u allereerst door uw merk en model op te zoeken, door vervolgens het probleem te vermelden, als u dat natuurlijk weet en dan kunt u uw adres- en contactgegevens opgeven. Wij geven u direct een vrijblijvende prijsopgave. Gaat u daar akkoord mee? Dan bevestigen we de afspraak en komen we wellicht de volgende dag al bij u langs voor een iPad 2 reparatie. Klinkt u dat als muziek in de oren? Vergeet dan niet om onze website te bookmarken. Het is natuurlijk te hopen dat een iPad 2 reparatie niet nodig zal zijn, maar geeft het niet een prettig gevoel dat u nu een bedrijf achter de hand hebt mocht dit ooit nodig zijn?

Wacht niet langer met uw iPad 2 reparatie!

Er zijn vele redenen waarom een iPad 2 reparatie ooit noodzakelijk zal zijn:

  • De tablet laadt niet langer op of de aansluiting met uw koptelefoon werkt niet meer,
  • Het beeldscherm moet vervangen worden vanwege alle krassen waardoor zelfs de touchscreen niet langer werkt,
  • Misschien werkt de adapter of de accu niet meer.
  • En er kan ook intern iets kapotgaan zodat we de tablet open moeten maken. Blijkt het toch om de software te gaan? Dan is een iPad 2 reparatie voor ons keer op keer een eitje.

Doorgaans kunnen we de iPad 2 reparatie binnen een halfuur verrichten. Mocht het langer duren dan krijgt u er ter plekke bericht over. Mocht het zelfs noodzakelijk zijn om uw tablet mee te nemen dan zetten we alles op alles om uw tablet de volgende dag weer terug te brengen. En kan er helaas niets meer mee worden begonnen? Dan zijn we daar natuurlijk ook eerlijk over en hoeft u niets te betalen voor de iPad 2 reparatie. Het prettige is dat we ook de iPad 2 reparatie bij uw studieplek en werkplek kunnen doen. U kunt rustig doorwerken en vervolgens krijgt u uw telefoon of tablet terug als het gerepareerd is.

Laat de schade niet verder toenemen

Een tablet die kapot is geraakt zal er niet beter van worden als u het laat rusten. Zeker als er een probleem is met de software dan is een reboot ongetwijfeld het beste. Moeten er grote delen opnieuw worden geïnstalleerd maar hebt u daar absoluut geen kaas van gegeten? Biedt dan uw iPad 2 ter reparatie bij ons aan. Wij weten hier vanzelfsprekend wel raad mee. Datzelfde geldt trouwens ook voor optische schade. Een krasje in uw scherm zal enkel groter worden als u er niets mee doet. Vergelijk het met een sterretje in dat u in de voorruit van uw auto kunt krijgen door opspattende steentjes. U kunt het bij de dealer nog op tijd laten dichten en dan is er geen vervanging van het hele ruit nodig. Dat geldt ook voor het scherm van een tablet! Dus wacht niet langer maar neem direct op met onze service voor een snelle en goedkope iPad 2 reparatie!