De Kleine Media

Uitgeverij

Een ergonomische bureaustoel voor in huis

oktober 2018

Sinds een half jaar werk ik veel thuis. Ik kreeg op mijn werk een nieuwe functie en hoef nog maar een dag in de week naar het kantoor. Daar ben ik erg blij mee, want ik was altijd minimaal een uur onderweg naar mijn werk. Op de terugweg naar huis ging het vaak wat sneller, maar ik zat bijna elke dag twee uur in de auto. Ik was erg blij toen ik te horen kreeg dat ik thuis kon werken, want zo bespaar ik acht uur aan reistijd. Eerst werkte ik veel in de woonkamer, maar ik merkte dat ik daar snel afgeleid werd. Ik vond het lastig om mijn werk af te krijgen en ik maakte mij zorgen dat mijn baas dat door zou krijgen. We hadden een extra kamer in huis, die we alleen voor logees gebruikten en ik sprak af met mijn vriendin dat ik daar mijn kantoortje van zou maken. Als ik in een omgeving zou zitten die meer op een kantoor leek, dan kon ik mij misschien beter concentreren. Op zolder hadden wij nog een bureau staan en een oude bureaustoel. Ik merkte dat dit mij erg hielp met concentreren, maar na een tijdje kreeg ik last van mijn rug. Ik wist eerst niet waardoor dat kwam, maar ik had na een tijdje door dat het door de bureaustoel en mijn houding kwam. De bureaustoel was al oud en versleten, maar ik vond het in eerste instantie niet nodig om een nieuwe aan te schaffen. Maar sinds ik last van mij rug kreeg leek, het mijn beter om een nieuwe ergonomische bureaustoel aan te schaffen. Een ergonomische bureaustoel zou veel beter voor mijn rug zijn en is te verstellen naar de juiste positie.

Online op zoek naar een ergonomische bureaustoel

Ik besloot om op verschillende websites te zoeken naar een ergonomische bureaustoel. Er zijn tegenwoordig zoveel webwinkels, dat ik gemakkelijk een goede stoel moest kunnen vinden. Ik kwam de website bureaustoeldiscounter.nl tegen en zag dat ze hier veel meubels en stoelen voor op kantoor verkopen. Ik zag ook een ergonomische bureaustoel die ik ook op mijn werk gebruik. Die stoel vind ik altijd erg lekker zitten en ik heb geen last van mijn rug op mijn werk. Dit leek me dan ook een goede aankoop. De prijs van de ergonomische bureaustoel viel mij erg mee en ze konden de stoel al na een paar dagen leveren. Ik had voor de zekerheid nog even rondgekeken op andere websites, maar kon de stoel nergens anders goedkoper vinden.

Geen last meer van mijn rug

De ergonomische bureaustoel kwam een aantal dagen later binnen en ik kon niet wachten om de stoel te testen. De stoel ziet er erg mooi uit en is precies dezelfde als op mijn werk. Ik had een blauwe stoel uitgekozen, omdat deze kleur bij de rest van mijn kantoortje past. Mijn vriendin vindt dat de stoel leuk hier erg leuk staat. De oude bureaustoel heb ik online verkocht en daar heb ik nog een klein bedrag voor kunnen krijgen. Ik gebruik de ergonomische bureaustoel sinds een paar weken en ben er erg blij mee. Ik merk dat de stoel veel beter voor mijn rug is. Hij is gemakkelijk te verstellen en staat nu precies goed voor mijn, ik heb namelijk geen last meer. Voor een ergonomische bureaustoel moet je bij bureaustoeldiscounter zijn:

  • Ze hebben veel keuze uit verschillende artikelen voor op kantoor
  • Er zijn artikelen voor elk budget
  • Ze hebben ook ergonomische artikelen
  • De artikelen zijn erg voordelig