Uitgeverij

Een beleggingspand te koop aanbieden?

Een beleggingspand te koop aanbieden?

Staat er een beleggingspand te koop op onze website of wilt u juist uw eigen beleggingspand te koop aanbieden met onze hulp? Het kan allemaal op debedrijfsmakelaar.nl. Een beleggingspand te koop aanbieden is een eenvoudig klusje want u kunt een gratis account aanmaken en direct de gegevens van het pand doorgeven. U hebt vervolgens nog heel wat keuzes te maken want u kunt er bijvoorbeeld niet alleen voor kiezen om uw beleggingspand te koop te zetten op onze eigen site, maar ook om dit direct te koppelen via de welbekende verkoopsite voor vastgoed: Funda. U hebt in dit geval natuurlijk een zakelijk account nodig want een beleggingspand is heel iets anders dan een eigen koopwoning. Overigens kunt u niet enkel kopen en verkopen maar ook verhuren. Wellicht zoekt u tijdelijk of voor een langere tijd een bewoner in uw eigen huis. Misschien gaat u op stage of voor een lange tijd in het buitenland wonen. Of wellicht hebt u een tweede huis gekocht waar u gaat wonen en wilt u uw eerste huis verhuren. Er zijn vele redenen om eens op onze website te kijken en om de stap te zetten tot de verkoop of de verhuur van uw woning. De meeste mensen die een beleggingspand te koop zetten zijn makelaar of vastgoedmagnaten. Ze kopen woningen op, knappen ze weer op en verkopen ze voor meer geld aan de nieuwe eigenaar. Het gaat dan ook zeker niet alleen om woningen maar ook om kantorenpanden en winkelpanden. Wij zijn van alle markten thuis en kunnen u in contact brengen met geïnteresseerde opkopers. Sterker nog, u kunt voor een vast bedrag per maand partner worden zodat u 15 panden dan wel onbeperkt panden kunt aanbieden.

Zet uw beleggingspand te koop op onze website

Bent u investeerder in de vastgoed en wilt u daarom een beleggingspand te koop aanbieden nadat het is opgeknapt? Dan bieden we u aldus vele opties:

  • U hebt de online opties om de advertentie naast onze eigen site en Funda te koppelen aan sociale media, de mogelijkheid om meetrapporten aan te vragen en om het EPA label op te vragen.
  • Daarnaast bieden we u enkele offline opties aan zoals raamposters, het officiële kadastrale rapport, V-Bord en een professionele brochure.
  • Nadat u dit hebt aan- of uitgevinkt vindt u het totale bedrag exclusief BTW. Gaat u daar akkoord mee? Dan kunt u het beleggingspand te koop aanbieden.

Een beleggingspand te koop is aldus een peulenschil. We hebben een flinke reikwijdte en het zal dan ook niet lang duren voordat de biedingen binnenstromen. Mocht u overigens willen weten welke prijs u kunt vragen, dan is het goed om te weten dat u via onze website een gratis taxatie kunt opvragen. We werken namelijk samen met vele taxateurs in het land zodat we u wellicht morgen al van dienst kunnen zijn.

Bepaal uw eigen verkoop- of verhuurplan

Een beleggingspand te koop aanbieden via de Bedrijfsmakelaar zal u geen windeieren leggen. Mocht u overigens willen kopen dan is het verstandig om onze website https://www.debedrijfsmakelaar.nl/ te bookmarken. Volg ons tevens via Facebook en Funda, want daar vindt u de nieuwste exclusieve beleggingspanden in steden zoals op dit moment in onder andere Rotterdam, Amsterdam, Enschede en Roosendaal. Hierbij gaat het om kleine woningen, villa’s, winkelcentra, appartementencomplexen, horecagelegenheden en ga zo maar door. Hebt u nog vragen over onze werkwijze? Bel ons dan tijdens kantooruren of stuur ons een e-mail. We beantwoorden uiteraard geen vragen over de aangeboden bedrijfspanden. U kunt het beste direct contact opnemen met de betreffende makelaar. Natuurlijk vindt u hier de contactgegevens zodat u snel kunt kopen!