De Kleine Media

Uitgeverij

Een afdekzeil voor de voortent kopen

juli 2019

Mijn vrouw en ik gaan elk jaar met de caravan op vakantie. Wij gaan vaak naar ItaliĆ« en Spanje toe, maar dit jaar besloten wij om in Nederland te blijven. Wij troffen het niet met het weer en door een storm ontstond er een grote scheur in onze voortent. Wij zochten naar een goede oplossing, want wij zouden nog een aantal dagen op de camping blijven staan en besloten om een afdekzeil te kopen. Op de website pvc-tarp.com konden wij het zeil voor een goede prijs kopen en die werd de volgende dag al geleverd, hierdoor hadden wij een goede afscherming tegen de regen en geen problemen meer. Mijn vrouw en ik hebben jaren geleden een caravan gekocht en gaan hiermee elk jaar op vakantie. De caravan is lekker ruim en wij hebben alle luxe die wij nodig hebben, maar kunnen toch genieten van de natuur. Wij gaan het liefste naar ItaliĆ«, of Spanje en zijn hier al vele malen geweest. Dit jaar hadden wij een grote verbouwing aan ons huis en daarom niet veel geld meer over voor de vakantie. Wij wilden toch graag weg en besloten daarom om op vakantie in Nederland te gaan. Wij hadden een mooie locatie in Drenthe gevonden en hadden erg zin in de vakantie. Wij hadden de meeste dagen mooi weer, maar helaas ook een nacht last van storm. De volgende morgen zagen wij dat er een grote scheur in de voortent was gekomen. Wij moesten een snelle oplossing vinden en het kopen van een afdekzeil leek ons het beste. De scheur was te groot om te plakken en een reparatie zou erg lang duren. Wij wilden graag onze spullen in de voortent beschermen tegen de regen en dit konden wij het gemakkelijkste doen met een afdekzeil.  

Op zoek naar een afdekzeil

Die zelfde morgen gingen wij op zoek naar een webshop waar wij een afdekzeil konden kopen. Wij hoopten dat een zeil al de volgende dag geleverd kon worden en wij zochten naar een voordelige oplossing. Wij vonden een aantal bedrijven die deze producten verkopen, waardoor wij de prijzen goed konden vergelijken. Op de website van pvc-tarp.com konden wij een afdekzeil kopen voor een zeer goede prijs en er was keuze uit veel verschillende soorten en maten. Wij konden uit veel verschillende opties kiezen, zoals het aantal bevestigingsringen en hierdoor konden wij een goede keuze maken. Voor de zekerheid besloten wij om een groot zeil te kopen en die zou de volgende dag al geleverd worden. 

Een voordelige en goede oplossing

Het afdekzeil werd de volgende morgen geleverd bij de receptie van de camping, hierdoor konden wij het meteen bevestigen. Het zeil was een goede en voordelige oplossing en hierdoor hadden wij geen problemen meer met de regen. Bij terugkomst lieten wij de voortent repareren. Voor de zekerheid nemen wij het zeil de volgende keer mee op vakantie. Voor het kopen van kwalitatief en voordelig afdekzeil raden wij pvc-tarp aan.

  • Er is veel keuze uit veel verschillende maten en materialen
  • Wij konden hier het zeil voordelig kopen
  • Het zeil werd de volgende dag al geleverd
  • Er zijn veel opties voor de zeilen beschikbaar, zoals het aantal bevestigingsringen