Uitgeverij

Druk met transport? Regel je logistiek met behulp van Rugo Logistics

Druk met transport? Regel je logistiek met behulp van Rugo Logistics

Op het moment dat je bedrijf gaat groeien, dan wil je op den duur ook uitbreiden. Het kan zo zijn dat het niet langer rendabel is om klein te denken. De landsgrenzen zijn op den duur te beperkt en je wilt dus ook kijken wat er in het buitenland te halen valt. Soms is dit een eigen keuze en soms is het gewoon zo dat de meeste afnemers van jouw product zich in het buitenland bevinden. Het is daarom ook niet zo vreemd dat je vaak genoeg buitenlandse trucks op de weg ziet in Nederland. Goederen worden door heel Europa getransporteerd. Dat betekent dat er een goede logistiek nodig is om dat allemaal in goede banen te leiden. Je ziet in Nederland veel buitenlandse trucks, maar in het buitenland zie je dus ook veel Nederlandse trucks. Veel vrachtwagenchauffeurs reizen soms helemaal naar Rusland. Het is dan ook wel fijn dat je in het land van de bestemming ook een punt hebt vanwaar je de logistiek kunt coördineren. Sterker nog, het zou mooi zijn dat je de logistiek niet helemaal zelf hoeft te coördineren. In dat geval kun jij je immers bezig houden met andere zaken. Daarnaast is logistiek in Nederland zelf al een hele complexe zaak waar je een hele studie voor zou kunnen volgen. In opleidingen als Business & Management worden er hele cursussen gewijd aan niets anders dan logistiek. Dit is dan ook niet iets wat je zomaar even doet. Expertise en ervaring zijn dan ook zeker vereist, maar wat je vooral nodig hebt is een betrouwbaar netwerk. Gebaande paden zijn makkelijker te bewandelen. Dus als je jouw logistieke netwerk over een bestaand netwerk kunt leggen, dan maak je voor jezelf natuurlijk een stuk eenvoudiger. Verder is het ook goed wanneer je weet dat er in de landen waar je je goederen naar toestuurt ook partners aanwezig zijn die jou kunnen helpen of waar je in ieder geval terecht kunt wanneer je daar de goederen naar toestuurt. Je kunt vanuit Nederland natuurlijk van alles coördineren, maar uiteindelijk moet je ook oren en ogen hebben in de landen waar de goederen uiteindelijk terecht komen. Op die manier gaan de goederen van punt naar punt. Daardoor behoud je het overzicht en als dit netwerk goed functioneert, dan kun je de coördinatie ook makkelijker overlaten aan de mensen in het desbetreffende land.

Kies voor de professionele logistiek van Rugo Logistics

Wil je meer weten over de mogelijkheden van bestaande netwerken, dan kun je het beste contact opnemen met Rugo Logistics. Dit bedrijf zit al vele jaren in het vak van transport en logistiek. Dat betekent dat zij dus ook al een breed netwerk hebben opgebouwd over heel Europa. Daarnaast hebben ze partners in vele landen verspreid over Noord, Oost en Centraal Europa. Dus transport naar Landen als Polen, Turkije, Rusland of Noorwegen is geen enkel probleem. En in deze landen heb je zoals gezegd dus ook partners van Rugo Logistics die ervoor zorgen dat alles op de juiste bestemming terecht komt. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare partner, dan ben je bij Rugo Logistics zeker aan het goede adres.

Bekijk de site voor meer informatie

Als je meer wilt weten over transport en logistiek, dan kun je natuurlijk altijd even op de website kijken voor meer informatie. Als je naar rugo.nl surft dan kun je allerlei informatie opvragen over onderwerpen zoals:

  • Containertransporten
  • Warehousing
  • Bestemmingen

Tevens kun je via de website ook meteen een offerte aanvragen, zodat je meteen weet waar je aan toe bent.