De Kleine Media

Uitgeverij

Doe eens gek, kies eens voor gekleurde kapsels!

augustus 2018

Zoekt u weer eens iets anders voor uw haar? Bent u tevreden over uw huidige kapsel maar staat de kleur van uw haar u niet zo aan? Waarom zou u dan niet eens van kleur veranderen? Het verven van uw haar is de specialiteit van onze kappers. Men komt van heinde en verre naar Stijl Achterover haarstudio te Beek. Kijk maar eens naar de vele voorbeelden van gekleurde kapsels op stijlachteroverhaarstudio.nl en geniet van de diverse foto’s. Smaakt dit naar meer? Dan hebben we goed nieuws voor u want u kunt namelijk direct een afspraak inplannen via de website door even een mailtje te sturen. Uiteraard kunt u ook even bellen en een berichtje achterlaten. Woont u toch al in de buurt? Kom dan gerust langs zodat we een afspraak kunnen inplannen en u direct van gepast advies kunnen voorzien met betrekking tot haarstijl, de mogelijkheid tot gekleurde kapsels en kniplengte. Richelle Sanijs, de eigenaar van de kapsalon ziet u graag tegemoet. Natuurlijk liggen er de benodigde roddelbladen in de wachtruimte en natuurlijk krijgt u een lekker kopje koffie of thee als we u van gekleurde kapsels voorzien. Bent u die durfal die gekleurde kapsels aandurft? Wilt u pimpelpaars, blauw of roze? Of toch een iets meer subtielere haarkleur laten aanbrengen? Wij vermoeden dat laatste ook al komt het zeker weleens voor dat jongeren en soms zelfs een oudere voor een meer opvallende kleur kiest.

Onze gekleurde kapsels bieden een perfecte grijsdekking

Deze kapperszaak wil zich graag onderscheiden. En dat betekent dat het aanmeten van gekleurde kapsels zeker een belangrijk onderdeel is van ons dagelijks takenpakket. Wilt u enkel geknipt en geschoren worden? Wilt u dat we er even met de tondeuse overheen gaan? Ook dat zijn natuurlijk opties, we raden het dan ook aan om even het haar door ons te laten wassen. Maar ook de meer ingewikkeldere zaken zoals een permanent kunt u gerust aan ons overlaten. Maar we zien onszelf graag als scheppers van nieuwe kapsels. Dus als u het durft kunt u bij ons langsgaan en uzelf een compleet nieuwe haardos laten geven.

  • Kies bijvoorbeeld voor de opvallende gekleurde kapsels waarvan u op onze website diverse voorbeelden kunt vinden,
  • Laat een kant van uw haar kaal scheren, dat is nu helemaal in de mode!
  • Of kies voor één van de vele creatieve kapsels. Het is zelfs mogelijk om het door ons te laten stijlen, dus geheel naar onze smaak.

Als u graag gezien wilt worden op straat dan zijn onze gekleurde kapsels zeker zeer doeltreffend. Maar er zijn ook andere redenen om te kiezen voor een kleurtje. Bijvoorbeeld omdat uw echte haarkleur u simpelweg niet aanstaat. Wordt u langzaam maar zeker grijs? Dan kunnen we uw haar natuurlijk ook in uw oorspronkelijke haarkleur verven zodat er geen grijs haartje meer te vinden zijn. U leest het, wij zijn duidelijk van alle markten thuis en kunnen niet wachten om u eens flink onder handen te nemen!

We houden de tarieven laag dus reserveer eens voor een knipbeurt!

Of u nu een uitzonderlijke extreme lok wilt aannemen, uw haar wilt verven omdat u al wat ouder begint te worden of iets daar tussenin: kom gerust eens naar Beek toe voor een vrijblijvend adviesgesprek. Mocht u nog wat meer inspiratie willen opdoen dan helpt het als u ons volgt via Facebook. Daar posten we regelmatig foto’s van ons werk en u vindt er actuele acties zoals kortingen op bepaalde knipbeurten. Staat uw gewenste haarbehandeling trouwens niet op de site? Schroom dan niet om contact op te nemen, de kans is groot dat we u kunnen helpen!