De Kleine Media

Uitgeverij

Deze coverband is fantastisch!

maart 2019

Ons bedrijf bestond laatst vijftien jaar en dat wilden wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wij hebben daarom een grote zaal gehuurd en daar hebben wij een groot feest georganiseerd. Een van de dingen die wij als eerste hebben geregeld, was het vinden van een goede coverband. Wij hadden namelijk al een keer eerder een feest gegeven en toen hadden wij ook een coverband geboekt en deze heeft ons heel veel plezier kunnen geven. Het is namelijk veel leuker om een coverband in te huren dan om plaatjes te gaan draaien. Een coverband kan namelijk de sfeer in de zaal aanvoelen en dat zorgt ervoor dat je altijd een goede sfeer kunt maken. Wij hebben deze keer op het internet gezocht naar een goede coverband en dat was geen eenvoudige opgave. Je ziet namelijk dat heel veel mensen muziek maken, maar dat is niet altijd even goed. Wij wilden er graag zeker van zijn dat wij met specialisten in zee konden gaan en daarom hebben wij kosten noch moeite bespaard om de juiste band te vinden. Uiteindelijk kwamen wij toen terecht op de site van coverbandfunq.nl. Deze band sprak ons meteen heel erg aan omdat deze mensen als geen ander weten hoe ze goede muziek moeten maken. Het was voor ons dan ook meteen duidelijk dat wij met deze band wilden gaan werken en wij hoopten dat zij op de datum van ons feest nog beschikbaar waren. Wij hebben daarom snel even contact met hen opgenomen. 

Wat was deze coverband goed!

Toen wij eenmaal met de mensen van deze coverband in contact waren gekomen via hun site coverbandfunq.nl, waren wij heel blij om te horen dat zij op de datum van ons feest nog geen boekingen hadden staan. Dat was echt een unicum en wij hebben hen dan ook meteen geboekt. Wij hebben vervolgens de uitnodigingen verstuurd en veel mensen kenden deze coverband al. Dat was voor velen een reden om sowieso te komen en om alle overige afspraken uit hun agenda te schrappen. Op de avond van het feest hebben wij zeer genoten van de prachtige muziek van deze band. Het is onvoorstelbaar wat deze mensen kunnen en hun muziek is ongekend goed. De zangeres weet met haar stem de mensen tot in het diepst van hun ziel te raken, maar deinst er ook niet voor terug om hen heerlijk te laten dansen. Genoeg reden dus om deze band van harte aan te bevelen. Hier krijgt u heel veel waar voor uw geld en ik ben er dan ook zeker van dat wij hen vaker gaan inhuren. 

Wij raden deze band van harte aan

Mocht u binnenkort ook een band willen inhuren voor een feest of iets anders, dan raad ik u Funq van harte aan. U kunt er zeker van zijn dat:

  • Zij u een ongekend feest zullen bezorgen
  • Iedereen zijn of haar favoriete songs voorbij zal horen komen 
  • U voor een heel goede prijs geholpen zal worden

Kijk voor meer informatie even op coverbandfunq om te zien wat zij allemaal te bieden hebben.