Uitgeverij

De stofzuiger robot is een geavanceerd product

De stofzuiger robot is een geavanceerd product

Met een stofzuiger robot hoeft u niet meer handmatig uw kamers in uw eigen huis schoon te maken. Niet alleen is de stofzuiger robot van shop.blaupunktrobotics.eu geschikt voor woningen, ook op kantoren wordt de stofzuiger robot regelmatig ingezet. Voor iedere kantoorvloer kan de stofzuiger robot ingezet worden. Het gaat haast onhoorbaar tussen de tafelpoten, stoelpoten en de benen van uw personeel door terwijl zij rustig door kunnen werken. U ontneemt de schoonmaakploeg heel wat werk en dat betekent dat ze sneller klaar zijn met hun werk. Klinkt een stofzuiger robot u als muziek in de oren en wilt u hier flink in investeren? Bestel er dan eens een stuk of 4 à 5 en zie wat u er voor terugkrijgt. U krijgt bij ons namelijk 30 dagen retourrecht. Mocht het toch niet zo bevallen dan stuurt u het binnen een maand terug en dan ontvangt u van ons uw aankoopbedrag terug. Maar dit gebeurt vrijwel nooit omdat men de stofzuiger robot altijd wel weet te waarderen. Is het niet heerlijk dat u zowel op het werk als thuis niet meer hoeft te stofzuigen? Niet langer op uw knieën om onder een boekenkast of bankmeubel te zuigen, deze stofzuiger is zo klein en plat dat hij eigenlijk overal bij kan. Het maakt daarnaast niets uit wat de ondergrond is. We leveren de stofzuiger robot namelijk met diverse opzetstukken zoals borstels of een dweil. Dus u kunt de stofzuiger robot gebruiken op alle typen vloeren zoals tapijt, linoleum, houten vloeren, vinyl en laminaat.

Dankzij de stofzuiger robot wordt u niet gestoord tijdens het zuigen

De stofzuiger robot kent diverse routes waarop u het kunt afstellen. Wilt u enkel de randen van uw vloer schoon zuigen of wilt u het een zigzagbeweging laten maken? Het is allemaal in te stellen en eenvoudig te wijzigen met behulp van de afstandsbediening. U hoeft het niet zelf op te laden want de stofzuiger gaat automatisch terug naar het oplaadstation. U hebt er dus nauwelijks omkijken naar. U zult het eens in de zoveel tijd moeten legen. De stofzuiger bevat overigens niet een zak dus u maakt geen extra onkosten. Met een druk op de knop opent u de opvangbak met een inhoud van maar liefst een liter. Die opvangbak kunt u vervolgens legen boven uw container en reinigen met de borstel die u krijgt bijgeleverd. De stofzuiger robot perst tijdens het stofzuigen overigens al het vuil samen zodat er het maximale uitgehaald kan worden. Dankzij de krachtige motor van Blaupunkt heeft het een enorm hoge zuigkracht, tot wel 3 keer meer dan een reguliere stofzuiger. En wist u dat het diverse reinigingsmethodes kent?

  • Spotreiniging voor hardnekkig vuil,
  • De automatische reiniging voor het echte werk,
  • En de randreiniging om enkel de randen en plinten van de kamer schoon te maken.
  • Kijk voor een overzicht van alle programma’s eens op onze website.

Bestel vandaag nog, dan hoeft u morgen niet meer handmatig te zuigen

Ziet u een automatisch product zoals de onze wel zitten? Bestel dan vandaag nog. Want als u dat tijdens werkdagen en tijdens kantooruren doet, dan is de kans aanzienlijk groot dat u morgen al gebruik kunt maken van dit handige apparaatje. Met maar liefst 35 Watt aan maximaal vermogen, een ingebouwde valpreventie zodat het niet van de treden van de trap of een andere verhoging in huis kan vallen en met maar liefst 5 schoonmaakprogramma’s biedt deze machine u vele schoonmaakoplossingen aan. Mocht u toch graag de kat uit de boom kijken dan kunt u al uw vragen online stellen per mail en via de chatfunctie op onze website.