De Kleine Media

Uitgeverij

De dienstverlening van een Russische tolk

november 2018

Rusland is voor Nederland meer en meer een belangrijke handelspartner en omdat het daarbij van groot belang is dat de onderlinge verstandhoudingen goed blijven en afspraken helder en zakelijk worden afgestemd, is de inzet van een Russische tolk onmisbaar geworden. Niet alle mensen in Rusland zijn de Engelse taal goed machtig en daarnaast is de Engelse taal voor zowel u als voor uw zakelijk partner uit Rusland een tweede taal. U voorkomt dus veel onduidelijkheid en ruis in uw communicatie door een Russische tolk in te zetten en te laten vertalen bij het bezoek van een Russische zakenpartner aan Nederland. Een Russische tolk die zakelijk en professioneel handelt en onafhankelijk vertolking verzorgt om zowel uw belangen als die van uw handelspartner in respect te laten bestaan.

Een Russische tolk werkt zowel in uw voordeel als dat van uw zakenpartner

De dienstverlening van een Russische tolk is zowel voor uzelf als voor uw handelspartner zeer interessant. U bent ervan verzekerd dat u in uw eigen taal de boodschap kunt overbrengen en ook ontvangt. Hierdoor kan er weinig onduidelijkheid ontstaan en kunnen verantwoordelijkheden en verwachtingen veel beter gemanaged worden. De dienstverlening van een Russische tolk wordt door u ingeschakeld en op neutrale wijze ingezet. Een Russische tolk zal daarmee niet in uw voordeel of juist in het voordeel van uw handelspartner handelen, maar vertaalt letterlijk uw boodschap, uw intenties en uw verwachtingen. Een goede en bekende Russische tolk is A-Linea Translations in Rotterdam. Als beëdigd Russische tolk, aangesloten bij het NGTV, het Nederlands Genootschap van Tolken en Vertalers en geregistreerd in het RBTV, Register Beëdigde tolken en vertalers, is A-Linea Translations de beste tolk waar het aankomt op de vertolking bij bijeenkomsten met uw zakenpartners uit Rusland. Zij werkt:

  • Professioneel
  • Onafhankelijk
  • Zakelijk
  • Met zeer veel ervaring

De dienstverlening van A-Linea Translations is in het verleden al vele malen ingeschakeld door overheden voor het vertalen van vele documenten en het bieden van de dienstverlening als tolk bij bezoeken van Russische delegaties aan Nederland. Ook bedrijven hebben al veelvuldig de vertaal- en tolkdiensten van A-Linea Translations ingeschakeld. Als vertaalbureau en beëdigd tolk heeft dit bureau dan ook al een indrukwekkende staat van dienst en reputatie opgebouwd.

Een voorbeeld uit de praktijk

Om u een beeld te geven van de dienstverlening die A-Linea Translations u kan bieden kijken we naar een bouwonderneming uit Nederland die groot is in het uitvoeren van bouwprojecten in het buitenland. Grote projecten zijn ontwikkeld in het Midden-Oosten, de Verenigde Emiraten en in verre landen als China en Singapore. Deze organisatie heeft zich nu voor nieuwe projecten gericht op Rusland, waarbij de volledige dienstverlening moest worden vertaald naar het Russisch. Om dit extra te stimuleren zijn er vele afspraken geweest, waarbij de diensten van een Russische tolk onmisbaar zijn gebleken. Dit zijn persoonlijke afspraken geweest, maar ook tijdens een conference call heeft A-Linea Translations bewezen om uitstekende tolkdiensten te kunnen leveren, waarbij soms meerdere partijen tegelijkertijd in gesprek waren met elkaar en de vertaling erg belangrijk is gebleken om met name de afspraken en het verwachtingspatroon in goede banen te kunnen leiden. De voortreffelijke vertalingen die zakelijk een uitstekende indruk achterlaten hebben er mede toe bijgedragen dat deze Nederlandse bouwonderneming diverse opdrachten in Rusland heeft kunnen binnenslepen. Het resultaat is dat zij een grote speler zijn geworden in de Russische markt, waarbij nieuwe technieken een grote rol spelen. Iets waarop de ontwikkelingen in Rusland soms achterlopen. De inzet van een Russische tolk kan dus veel extra voordeel voor u en uw onderneming opleveren. Vraagt u vrijblijvend meer informatie aan via a-lineatranslations.nl en ervaar wat A-Linea Translations voor u kan betekenen.