De Kleine Media

Uitgeverij

De beste cursus time management

december 2019

Heb jij ook net als zovelen anderen moeite met gestructureerd werken? Vind je het lastig om dingen gedaan te krijgen als je to-do-list simpelweg te lang is? Dan is een cursus time management misschien wel iets voor jou. Deze is te volgen via de website van Tijdwinst.com. Daar vindt je ook andere cursussen die tevens te maken hebben met persoonlijke effectiviteit, want dat is waar Tijdwinst.com zich in heeft gespecialiseerd. Of je nu effectiever met je tijd om wil gaan (en dus de cursus time management wil volgen) of wilt leren grenzen aangeven (met de cursus assertiviteit), Tijdwinst.com helpt jou met het bereiken van je doelen. Als je last hebt van één of meerdere van de volgende zaken zou ik zeker eens hun website bekijken:

  • Je bent constant afgeleid van je werk
  • Je hebt altijd een overvolle inbox en weet hier geen structuur in aan te brengen
  • Je komt niet toe aan lange termijn-zaken
  • Je ervaart elke dag opnieuw tijdgebrek op je werk

Als je deze allemaal kunt afvinken ga je misschien niet zo slim om met de tijd die je tot je beschikking hebt. Natuurlijk kan het zijn dat er simpelweg teveel werk is, maar met de cursus time management van Tijdwinst.com zul je leren dat je door dingen op een andere manier aan te pakken veel meer gedaan krijgt, terwijl je meer rust ervaart. Dit klinkt misschien onmogelijk, maar vele tevreden cursisten gingen je al voor, dus dat het werkt is iets wat zeker is!

Cursus time management met je collega’s

Als je niet de enige bent die een hoge werkdruk ervaart, maar je merkt dat je collega’s daar ook mee worstelen, dan kun je ook allemaal samen de cursus time management volgen. Vraag hiervoor aan je werkgever of hij het wil betalen, want los van dat jullie zelf meer rust ervaren is het natuurlijk ook zeer gunstig voor de bedrijfsresultaten. Hoe meer werk er immers gedaan wordt, hoe mer geld er wordt verdiend. Daarom zijn de meeste werkgevers wel bereid om de cursus time management te betalen. Hun werknemers hebben daarna handvaten waarmee ze effectiever met hun tijd kunnen omgaan, en dit levert een meer ontspannen werksfeer op. 

Cursus assertiviteit

Naast de praktische en leerzame cursus time management kun je ook bij Tijdwinst.com terecht voor een cursus assertiviteit. Deze is speciaal ontwikkeld voor mensen die moeite hebben met het aangeven van hun grenzen, en zich effectiever willen opstellen in hun communicatie. Assertief zijn is voor veel mensen vanzelfsprekend, maar er is ook een grote groep mensen die moeite heeft met op de voorgrond treden. Deze mensen worden vaak niet gehoord, terwijl ze hele goede ideeën kunnen hebben. Net zoals dat je als werkgever de cursus time management kunt inzetten om je werknemers effectiever te maken, kun je ze ook een cursus assertiviteit cadeau doen. Als gevolg daarvan voelen mensen zich namelijk gelijkwaardiger en wordt iedereen gehoord. De werksfeer zal verbeteren en meer ontspannen worden. Overigens focust de cursus assertiviteit zich niet enkel op mensen die verlegen zijn aangelegd, maar ook op het verschil tussen assertiviteit en agressiviteit. Dus ook de werknemers die juist altijd haantje de voorste zijn en direct hun mening klaar hebben kunnen wat leren van deze praktische cursus over effectief (en met respect!) communiceren.