De Kleine Media

Uitgeverij

Container huren voor afvoeren afval

januari 2019

Vrienden van me besloten hun huis te verbouwen. Voor het zover was moest natuurlijk eerst het hele  huis leeg. Ze hadden tijdelijk een caravan in hun tuin gezet om daar te kunnen wonen. Het werd namelijk echt een grondige verbouwing. Een deel van hun spullen ging naar de opslag, zodat dat later ongehavend weer in hun opgeknapte woning gezet kon worden. Een ander deel doneerden ze aan de kringloop. Ten slotte was er ook een boel rommel die weg moest. Daarvoor hebben ze een container in de tuin gezet waar alles in gekieperd kon worden. Die container hadden ze gehuurd via goedkopecontainer. Een container huren was snel geregeld, en het was bijzonder eenvoudig om die dagen al het afval op één plaats kwijt te kunnen. Ik wist niet dat het mogelijk was voor een een paar weken een container te huren, maar dat bleek dus wel degelijk mogelijk te zijn via dit bedrijf. De container werd ’s ochtends vroeg afgeleverd en na een paar weken weer opgehaald. Het voordeel van een container huren via Goedkopecontainer.nu was dat we:

  • Snel beschikten over de container
  • We de container een paar weken konden houden
  • Een prima prijs betaalden

Voor een paar honderd euro waren mijn vrienden al klaar. Het heeft hen heel veel geld en tijd gescheeld tijdens hun verbouwing.

Container huren voor groen- of dakafval

Het is tegenwoordig steeds belangrijker afvalstromen goed te scheiden. Als dat gebeurt kan er een groter percentage van het afval opnieuw gebruikt worden. Via https://www.goedkopecontainer.nu/ kun je niet alleen een container huren voor het opslaan en afvoeren van huisraad, maar ook voor groenafval en dakafval. Groenafval is doorgaans composteerbaar, dus moet apart worden afgevoerd. Dakafval kan juist heel andere stoffen bevatten die schadelijk zijn voor het milieu. Het is dus zaak dat deze afvalstromen niet met elkaar vermengd raken. Op daken worden vaak materialen gebruikt die niet van natuurlijke oorsprong zijn, en er is ook een grote diversiteit aan materialen (dakbedekking, hout, dakpannen). Daarom is het slim te kiezen voor een container van Goedkopecontainer.nu als u van plan bent uw dak te vervangen. Ook grote hoeveelheden groenafval kunnen worden opgeslagen en afgevoerd door een container te huren.

Online een container bestellen

Een container huren, is dat niet heel omslachtig? Nee! Via de website van Goedkopecontainer.nu is het mogelijk direct een container te huren voor een paar weken. U kunt hierbij aangeven hoeveel vierkante meter opslagruimte u nodig heeft. De container wordt dan op de afgesproken datum bij u afgeleverd, zodat u er meteen mee aan de slag kunt. In het geval van de verbouwing van mijn vrienden stond de container er al toen wij kwamen. Dat hadden ze goed geregeld. Wij konden meteen aan de slag met het afvoeren van huisraad en overige spullen. Omdat de hele garage vol stond met spullen van de vorige bewoners kon dit allemaal in de container die voor de deur stond. Zonder die container hadden we lang niet zo snel kunnen werken. Het is bovendien zeer prettig dat de container een aantal weken kan blijven staan. Omdat wij alleen in het weekend mee konden helpen, hebben we dat zeker drie keer kunnen doen. De container stond er immers vier weken, dus hadden we ruim de tijd alles voor elkaar te krijgen. Onze vrienden hebben er een hele klus van gemaakt, maar het resultaat was er uiteindelijk ook naar. Het ging natuurlijk om meer dan de container, maar die heeft het wel een stuk eenvoudiger gemaakt.