Uitgeverij

Boekhouder voor MKB

Boekhouder voor MKB

Doe jij als ondernemer altijd al je eigen boekhouding, maar heb je hier eigenlijk steeds minder tijd voor? Schakel dan een professionele boekhouder in! Zolang jouw administratie nog niet zo groot is en er nog niet zo heel veel transacties binnen jouw onderneming zijn, lukt het je vaak nog wel om dit allemaal zelf te doen. Maar op het moment dat je steeds meer opdrachten krijgt of producten verkoopt, wordt het steeds meer werk. Werk bovendien dat jou afhoudt van de eigenlijke centrale bezigheden van jouw onderneming, zoals het verbeteren van je diensten of producten of innovatie. Of het binnenhalen van nieuwe klanten of opdrachtgevers. Als je merkt dat dit het geval is, dan wordt het tijd om zaken over te dragen aan een boekhouder. Daar zul je veel profijt van hebben. Bijvoorbeeld omdat deze ervoor zorgt dat belastingaangiftes op tijd verzonden worden, zodat je geen boetes krijgt. Maar ook omdat je zo meer tijd voor je werk over houdt. Bovendien weten professionals op dit gebied altijd alles over de laatste regelgeving, bijvoorbeeld: wat kun je allemaal aftrekken als aftrekpost? Of, welke regelingen zijn er mogelijk voor innoverende ondernemingen? Zo kan de boekhouder belangrijk voor jou zijn. Kijk daarom snel op https://www.finovion.nl/.

Professionele boekhouder brengt jou veel voordelen

Niet alleen vanwege bovenstaande brengt een boekhouder jou als ondernemer veel voordelen, hij of zij kan jou ook adviseren over jouw onderneming en uitleg geven over jouw cijfers. Als je enkel het totaalplaatje ziet, dan kan het lijken alsof het heel goed gaat met alle onderdelen van jouw bedrijf. Maar het kan best zijn dat bepaalde producten of bepaalde opdrachtgevers eigenlijk helemaal niet rendabel zijn. Een boekhouder kan dergelijke zaken voor jou uit de cijfers halen en zo jou een beter beeld geven van welke activiteiten nu eigenlijk de meeste winst opleveren en daardoor het meest interessant zijn om door te zetten. Het is dus niet zo dat het jou alleen veel tijd scheelt om de administratie uit te besteden en dat je geen deadlines van de belastingdienst mis, je krijgt ook een beter overzicht in de financiën en hier zul je zeker veel baat bij hebben. Met andere woorden, het is niet alleen gemakkelijk en handig om een boekhouder te hebben, het kan voor het succes van jouw onderneming ook zeker van belang zijn!

Experts van Finovion helpen jou graag

Zoek jij een boekhouder die:

  • een deel of de hele administratie over kan nemen
  • persoonlijke aandacht heeft voor jouw bedrijf
  • de cijfers op een eenvoudige manier uit kan leggen
  • veel kennis van zaken heeft?

Dan moet je absoluut contact zoeken met Finovion! Als je naar grote administratiekantoren gaat, dan weet je altijd dat de expertise wel goed zit, dat ze weten wat ze doen. Maar nadeel is dat vaak het persoonlijke contact er ontbreekt, je bent er niet meer dan een nummertje en je kunt te maken krijgen met verschillende boekhouders. Dat is bij Finovion niet het geval. Ondanks dat zij een groot kantoor zijn, met ruim dertig vestigingen in het hele land, bieden zij toch ook het persoonlijke contact. Je hebt altijd te maken met je vaste boekhouder, wat natuurlijk erg prettig is. Je kunt bij hen bovendien terecht voor veel verschillende zaken. Niet alleen de administratie kunnen zij doen, zij kunnen ook belastingaangiftes voor je invullen, jaarrekeningen voor je opstellen en het beheer van facturatie en debiteuren van je overnemen. In overleg met hen bepaal je welke zaken je zelf blijft doen en welke je aan hen uitbesteedt. Of je nu voor de gehele boekhouding de boekhouder in wilt schakelen of dat je dit deels zelf wilt blijven doen, bij Finovion is het allemaal mogelijk!