Uitgeverij

Bestel hier een origineel afscheidscadeau

Bestel hier een origineel afscheidscadeau

Is een werknemer al decennialang een trouwe medewerker binnen uw bedrijf? Heeft hij of zij een mooie reputatie opgebouwd en is diegene in al die jaren langzaam maar zeker opgeklommen naar een respectabele positie? Of vond diegene het wel prima en heeft hij jarenlang op dezelfde positie gezeten. Gaat hij of zij dan toch eindelijk met pensioen of om een andere reden stoppen met werken? Of heeft de concurrent die collega van u afgesnoept? Ook kan het zo zijn dat u iemand moet loslaten vanwege bezuinigingen. Het zal hoe dan ook een pijnlijke aangelegenheid zijn, ook al kan er een mooie tijd aanbreken voor die persoon. U wilt hem of haar in ieder geval een mooi en persoonlijk afscheidscadeau meegeven. Als u voor ieder personeelslid dat u in de toekomst gaat verlaten om wat voor reden dan ook een afscheidscadeau wilt kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt hier namelijk een afscheidscadeau laten voorzien van gegevens. We denken aan de naam van die persoon en de hoeveelheid jaren dat diegene in dienst was maar ook uw bedrijfsnaam of logo. Een warme herinnering zal het die persoon ongetwijfeld geven. Dus kies voor een praktisch cadeau dat diegene na zijn ontslag of pensionering nog vaak kan gebruiken. Het zal vast en zeker mooie gedachten bij hem oproepen. Omdat u het wellicht iedere keer weer origineel wilt houden en omdat u hopelijk een goede band hebt met al uw personeel, wilt u telkens origineel uit de hoek komen. Dat gaat u bij prachtigkado.nl ongetwijfeld lukken. Dus laat het niet bij een eenmalige bestelling en bookmark onze website zodat u ons niet vergeet!

Gaat een collega het bedrijf verlaten? Geef hem dan een afscheidscadeau

Tot dusver hebben we het gehad over het afscheidscadeau voor mensen die na jarenlange trouwe dienst weggaan. Maar het is ook erg leuk om een afscheidscadeau te kopen voor de docent van uw zoon of dochter. Ieder jaar gaan ze op de basisschool naar een volgende klas en dat betekent dat ze afscheid moeten nemen van hun huidige juf of meester. Mocht hij of zij echt een favoriet van uw kind zijn, dan wilt u uw kind wellicht een afscheidscadeau meegeven om aan hun leraar te geven. Zet er bijvoorbeeld de naam van de juf of meester op net als de naam van uw kind of het schooljaar. Dat is nog eens een leuke verrassing als de schoolvakantie in aantocht is. Bij ons kunt u niet alleen een dergelijk afscheidscadeau kopen, u kunt het ook direct laten bedrukken. Zo kunt u naast tekst ook de klassenfoto op bijvoorbeeld een mok laten bedrukken. Dat is nog eens een prachtige en praktische tastbare herinnering aan een leuke klas!

  • Andere producten die u als afscheidscadeau kunt schenken zijn onder andere de badjas,
  • Het schort zodat hij of zij in de keuken los kan gaan,
  • Een klok met daarop passend drukwerk,
  • En nog veel meer andere mogelijkheden en producten bieden we aan.

Hebt u nog enige vragen? Klim dan in de pen

Het is dus verstandig om tijdig een afscheidscadeau te bestellen. Geef daarom uw wensen zo snel mogelijk aan ons door en uploadt eventuele foto’s direct naar het bestelformulier. Vul vervolgens uw adres en uw contactgegevens in en rondt het bestellen af door te betalen. Betalen kan op diverse manieren. Zo accepteren we uw creditcard vast en zeker maar kunt u ook een digitale betaalservice gebruiken zoals PayPal en iDEAL. In principe bezorgen we binnen een werkdag dus sneller is eigenlijk niet mogelijk. Nog vragen? Bel of stuur een e-mail naar onze klantenservice.