De Kleine Media

Uitgeverij

Behoefte aan thuiszorg in Ridderkerk?

maart 2019

In Ridderkerk bevindt zich een thuiszorgorganisatie, genaamd chapedi. Op de website van chapedi (chapedi.com) vindt u alle informatie die belangrijk is omtrent thuiszorg in Ridderkerk. chapedi heeft diverse kwalificaties en biedt dus ook verschillende diensten en producten aan. Bent u op leeftijd en ziet u het niet zitten om zelf naar een praktijk te gaan? Thuiszorg in Ridderkerk is dan de ideale oplossing. chapedi richt zich voornamelijk op de verzorging van voeten. In dit artikel zal het een en ander verteld worden over de praktijk chapedi en de voordelen van deze thuiszorgorganisatie.

chapedi voor thuiszorg in Ridderkerk

Het is een probleem dat veel voor komt: ouderen hebben regelmatig klachten aan hun voeten. Niets is vervelender dan pijn aan de voeten, omdat u uw voeten vrijwel overal bij gebruikt. Thuiszorg Ridderkerk helpt u graag bij het verzorgen van uw voeten en dus ook het tegengaan van de pijn. Heeft u bijvoorbeeld wondjes, welke slechts genezen? Dit heeft er mee te maken dat de bloedsomloop van oudere mensen een stuk trager gaat dan bij jonge mensen. Met als gevolg dat er dus weinig bloed wordt toegestroomd naar het wondje en het wondje maar niet dicht gaat. chapedi biedt diverse diensten aan om het wondje te laten genezen. Ze zal beginnen met een consult. Hierin wordt met u besproken en gekeken naar de klacht en de oorsprong hiervan. Dit is belangrijk om vervolgens te kunnen bepalen welk soort behandeling het beste aansluit bij uw klacht. Thuiszorg in Ridderkerk komt dan terug voor bijvoorbeeld een instrumentele behandeling. Waar nodig worden er specialistische technieken gebruikt. Uw voettype kan bepaald worden en vervolgens krijgt u schoenadvies. De schoen die uit het advies van de praktijk voor thuiszorg in Ridderkerk naar voren komt, zal er voor zorgen dat u weinig pijn ervaart aan uw voeten. Deze schoen past immers precies bij het profiel van uw voet. Naast diensten, biedt de praktijk voor thuiszorg in Ridderkerk ook producten aan. Hier volgt een opsomming van de aangeboden producten:

  • O2 nagellak (tegen schimmelnagels)
  • HFL Laboratories producten
  • Permsal magnesium producten
  • Diabetische sokken
  • UV-ozon schoensterilisator

Waarom kiezen voor chapedi?

chapedi is de praktijk voor thuiszorg in Ridderkerk van Chamilene Emerenciana. Zij is medisch en oncologisch voetzorgverlener. Chamilene staat bekend om haar aandacht voor de mens. Ze is aardig en dat zorgt er voor dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Ze werkt samen het Podotherapie Voetencentrum Wender, FIT Podotherapie Ridderkerk en Zorggroep Ridderkerk. Een bijkomend voordeel van chapedi is haar website. Op haar website staan tips en adviezen om voetenklachten tegen te gaan. Zelfs zonder een dienst aan te vragen, biedt de praktijk voor thuiszorg in Ridderkerk u dus al hulp. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met de praktijk. Op de website bevindt zich aan de rechterkant het kopje ‘contact’. Hier vindt u het telefoonnummer van de praktijk, de adresgegevens en de openingstijden. chapedi staat open voor al uw vragen. Beschikt u over een smartphone? Dan kunt u de app “Whats-app” downloaden en via deze app een berichtje sturen naar chapedi. De praktijk voor thuiszorg in Ridderkerk streeft er na om uw berichtje zo snel mogelijk te beantwoorden. Bellen is natuurlijk ook gewoon een optie.

Lees meer…