Uitgeverij

Beachflag

Beachflag

Bestel jouw originele beachflag met jouw ontwerp bij Drukwerkdeal.nl. Zij kunnen deze helemaal aanpassen aan jouw evenement zolang je jouw bestanden toevoegt bij de bestelling. Of je nou alleen de naam van jouw bedrijf erop laat zetten of maakt in het teken van een thema of evenement. Beachflags zijn bij Drukwerkdeal.nl voor allerlei gelegenheden aan te vragen. Indien nodig bestel je meerdere met verschillende ontwerpen. Je hebt tenslotte de keus uit verschillende formaten, dus je kan je evenement aankleden met diverse formaten door een beachflag op meerdere plekken neer te zetten. Door beachflags maak je jouw bijeenkomst herkenbaar voor de bezoekers en voor de voorbijgangers. Een beachflag zorgt voor herkenbaarheid en promotie en heeft meerdere functies. Daarom is het een goede investering. Bedenk goed wat je erop wilt laten zetten. Door je bestand aan te leveren, kunnen jouw beachflags afgedrukt worden met de afbeelding die je hebt ingestuurd. Stel deze zo samen dat die bestand is tegen allerlei omstandigheden en stevig geplaatst kan worden. Het is niet de bedoeling dat hij snel omvalt. Gelukkig heeft Drukwerkdeal.nl verschillende elementen beschikbaar die voor de stevigheid zorgen. Bekijk de opties op de website en bestel het formaat die geschikt is om jouw gelegenheid onder de aandacht te brengen.

Promoot jouw evenement met beachflags

Door beachflags neer te zetten laat je zien wat zich afspeelt op een bepaalde locatie. Dat kan een gebouw zijn of een park. Je ziet ze regelmatig staan op beurzen, sportevenementen of bijeenkomsten. Het gaat niet misstaan als je jouw evenement ook aankleed met een beachflag. Tegenwoordig is het voor iedere gelegenheid gepast. Een andere reden is dat het de bezoekers duidelijk maakt waar ze moeten zijn. Als ze ergens heen gaan, vinden ze het prettig als het goed is aangegeven en dat geeft jouw gelegenheid weer een goede reputatie. Nog beter is het met de juiste samenstelling van jouw beachflags. Bij Drukwerkdeal.nl heb je hier de volgende opties voor:

  • Small met witte of zwarte band van 165 centimeter
  • Medium met witte of zwarte band van 245 centimeter
  • Large met witte of zwarte band van 350 centimeter

Allemaal zijn ze te bestellen met een vlaggendoek en bijbehorende materialen. Het systeem, de grondpen en draagtas zijn aan te vullen met een grondboor, een kruisvoet of een watertank. De extra materialen kunnen ervoor zorgen dat de beachflag ook veilig blijft staan bij onverwachte hevige weersomstandigheden. Over het algemeen kunnen de beachflags een windkracht aan van 6, maar het weer kan altijd heviger worden. Daarom kan het geen kwaad extra materialen te bestellen bij de beachflag. Mocht je al eerder een beachflag hebben besteld en beschik je nog over deze materialen, dan kan je de beachflags ook bestellen zonder de bijbehorende materialen.

Laat jouw ontwerp wapperen

De beachflag wordt aan een zijde met full color bedrukt. Wel is jouw ontwerp aan beide zijden zichtbaar, maar dat zal aan de achterzijde in spiegelbeeld zijn. Denk hieraan als je het ontwerp aanlevert bij Drukwerkdeal.nl. De beachflags in alle formaten zijn te bedrukken in full color en dat is het meeste geschikt bij het aanleveren van een grote afbeelding. Met full color wordt de afbeelding op de beachflags afgedrukt waarbij het mengen tijdens de bedrukking plaatsvindt. Zorg er wel voor dat jouw bestanden aansluiten bij de specificaties van Drukwerkdeal.nl. Dit staat omschreven in de informatiesheet en de werktekeningen voor de beachflags. Alleen als jouw bestand voldoet aan de eisen, is het voor Drukwerkdeal.nl mogelijk om jouw ontwerp op de beachflag te bedrukken zoals jij bedoeld hebt. Zo wordt jouw beachflag de bezienswaardigheid die indruk gaat maken bij de bezoekers.