De Kleine Media

Uitgeverij

De Kleine Media


Uitgeverij

HOME

Laten we eerlijk zijn: als uitgeverij van gedrukte media is het niet eenvoudig om in deze tijden het hoofd boven water te houden. Papier is passé en online heeft de toekomst. Ondanks onze wortels als uitgeverij, geloven we bij De Kleine Media echter dat het medium van ondergeschikt belang is. Waar het daadwerkelijk om draait is de content, ongeacht of die op papier staat of op een beeldscherm.

Vanuit die visie zijn onze werkzaamheden als uitgeverij in de loop der tijd steeds meer verschoven van offline naar online contentoverdracht. Onze missie blijft om onze doelgroep naar eer en geweten te informeren. Tegenwoordig doen wij dat niet meer via kleine media, maar bij voorkeur via deze website.

INTERNET ALS ALLES OVERKOEPELEND MEDIUM

Internet is inmiddels hét alles overkoepelende medium bij uitstek en biedt een diversiteit aan specifieke voordelen. Een daarvan is actualiteit. Ontdekken wij een nieuwtje, dan weet u het twee minuten later. Er hoeft immers geen krant gedrukt te worden.

Met een traditionele focus op het bedrijfsleven zal het u als lezer niet verassen dat wij ons op deze website met name richten op bedrijfsgerelateerde nieuwtjes. Is er een veelbelovende webhoster in de markt verschenen of belooft een bepaalde gadget de trend van het nieuwe jaar te worden: via onze blogartikelen blijft u van de laatste ontwikkelingen op de hoogte.

Natuurlijk laten wij niet na om u via dezelfde weg ook te wijzen op interessante kortingen en acties. Zoekt u bijvoorbeeld last-minute een zonnige vakantiebestemming of wilt u geen cent teveel betalen voor die ene keukenmachine? Kijk dan even snel op onze weblog en sla uw slag via een van de door ons geteste aanbieders.

Zelf een korting of aanbieding gespot? Laat het ons weten en wij plaatsen deze zo spoedig mogelijk op de website. Websites en media zijn verschillende takken van sport. Om u op weg te helpen hebben wij 2 handige websites geselecteerd die u antwoord geven op de volgende vragen:

Partners

snowboots dames van ZOO Footwear

Recente reacties